مهور
السلام عليكم
عزيزى الزائر/الزائرة
يرجى التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضو معنا او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب فى الانضمام الى اسرة منتدى مهور يسعدنا تسجيلك وشكرا
الادارة

مهور

عام
 
الرئيسيةالبوابةالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
المواضيع الأخيرة
» جـيت قبل العطر يبرد ..,, قبل حتى يذوب..,, في صمتي الكلام
الأحد أبريل 06, 2014 9:37 am من طرف NAZMEY

» تعلم لغات البرمجة c,c++, basic , java
السبت نوفمبر 30, 2013 8:59 pm من طرف لجين

» فضائل الاستغفار عجيبه سبحان الله
السبت نوفمبر 30, 2013 8:55 pm من طرف لجين

» فضل العشر الاوائل من ذي الحجة
الأحد أكتوبر 06, 2013 5:33 pm من طرف لجين

» جميع اسرار الكيبورد
الجمعة نوفمبر 23, 2012 9:29 pm من طرف Admin

» تملى فى قلبى ياحبيبى
الجمعة نوفمبر 23, 2012 7:35 pm من طرف علاء ابوبكر

» علامات يوم القيامه الصغرى والكبرى
السبت يونيو 16, 2012 12:20 am من طرف علاء ابوبكر

» حكم حديث الرويبضة
الجمعة يونيو 15, 2012 11:50 pm من طرف علاء ابوبكر

» برامج حلوة في جهازك وانت لاتعلم عنها شئ؟؟؟
الجمعة يونيو 15, 2012 10:42 pm من طرف علاء ابوبكر

أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
م/محمد عبده
 
شهرزاد
 
tiger
 
علاء ابوبكر
 
معبر رفح
 
الوردة البيضاء
 
s.w
 
Admin
 
لجين
 
بنت العاصفة
 
دخول
اسم العضو:
كلمة السر:
ادخلني بشكل آلي عند زيارتي مرة اخرى: 
:: لقد نسيت كلمة السر
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 3 عُضو متصل حالياً :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 3 زائر

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 48 بتاريخ الثلاثاء نوفمبر 13, 2012 5:00 pm

شاطر | 
 

 عيش الشاورما

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
معبر رفح

avatar

عدد المساهمات : 141
نقاط : 403
السٌّمعَة : 4
تاريخ التسجيل : 16/05/2010

مُساهمةموضوع: عيش الشاورما   الخميس يونيو 03, 2010 6:27 pm

طريقه مجربها ومضمونه 100%
عيش الشاورما

5 كوب دقيق- 1 م ك خميرة فورية - 1 م ص ملح -1 م ك سكر- ربع كوب زيت- 2 كوب ماء دافئ

- نعجن كل المقادير حتى تتكون عجينة لينة ونتركها تخمر
- نعجنها مرة اخرى ونقطعها كور صغيرة ونفردها بالنشابة على سطح مرشوش بالدقيق على شكل دواير مش رقيقة ولا سميكة
- نسخن مقلاة او صاجة على البوتاجاز من فوق ونخبز عليها العيش من الناحيتين
- تلفى العيش اول باول فى كيس بلاستيك علشان يفضل طرى لحد ما تيجى تلفى فيه الشاورما

على فكرة انا بقيت اعمل العيش ده بس باعمله رقيق مش نفس السمك اللى باعمله للشاورما وناكله مع اكل تانى يعنى مش شرط شاورما ممكن فى الفطار او العشاء بيبقى لذيذ جدا وخصوصا وهن،و سخن وبالهنا والشفا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
م/محمد عبده

avatar

عدد المساهمات : 213
نقاط : 588
السٌّمعَة : 2
تاريخ التسجيل : 04/03/2010
الموقع : تحت الإنشاء

مُساهمةموضوع: عيش الشاورما   الجمعة يونيو 04, 2010 10:52 am




الأخت الفاضلة / معبر رفح


شكرا لهذه الطريقة السهلة والبسيطة


والتى فتتحت نفسنا إلى الطعام


مع خالص







الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
الوردة البيضاء

avatar

عدد المساهمات : 72
نقاط : 103
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 01/06/2010
العمر : 32

مُساهمةموضوع: رد: عيش الشاورما   الجمعة يونيو 04, 2010 11:08 am

مممممممممممممم


شكلها كتير طيب


تسلم ايدك

_________________
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
شهرزاد

avatar

عدد المساهمات : 170
نقاط : 339
السٌّمعَة : 0
تاريخ التسجيل : 02/06/2010
الموقع : ليبيا /طرابلس

مُساهمةموضوع: رد: عيش الشاورما   الجمعة يونيو 04, 2010 2:06 pm

تسلم الايادى /معبر رفح
العجينة دى وبنفس الطريقة تعرف عندنا فى ليبيا باسم الفطيرةوبتتعمل عندنا للضيف وفى المناسبات
الامضاء /شهرزاد

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
علاء ابوبكر

avatar

الدوله : فلسطين
عدد المساهمات : 142
نقاط : 379
السٌّمعَة : 2
تاريخ التسجيل : 03/06/2009
العمر : 51

مُساهمةموضوع: رد: عيش الشاورما   الجمعة يونيو 04, 2010 9:18 pm

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
عيش الشاورما
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
مهور  :: الفئة الأولى :: منتدى عالم حواء :: مطبخ حواء-
انتقل الى: